Jacqueline, geen onbekende voor velen, stelt zichzelf even voor:

“Als echte Horstenaar voel ik me hier thuis, ben ik geen vreemde vogel. Ik ben niet helemaal nieuw in de buurt, maar dat heeft zo z’n voordelen. Ik ken al wat mensen en kan makkelijker contact leggen.

De laatste twaalf jaar heb ik me vooral beziggehouden met ‘community art’. Samen met allerlei mensen werk ik aan kunstprojecten die ons verbinden.
In 2013 heb ik samen met buurtbewoners een troon gebouwd en versierd in het Beatrixparkje aan de Beatrixstraat. Ook leerlingen van het Dendron college en andere buurtbewoners hielpen mee. Maar nu is die troon wel aan een opknapbeurt toe. Misschien ga ik tijdens mijn verblijf hier wel samen met buurtbewoners die troon opknappen. Ik kan ze er direct over aanspreken.

Maar ik sta ook open voor spontane activiteiten en nieuwe idee├źn tijdens mijn tijd hier. Wat er precies zal gebeuren, weet ik nog niet. Het belangrijkste voor mij is dat er ontmoetingen plaatsvinden en er verbinding ontstaat. Ik hoop dat er kunstwerken ontstaan die ge├»nspireerd zijn op de buurt en gemaakt zijn door de mensen hier.

Ik kom in de Pr. Marijkestraat wonen en werken van 15 t/m 26 juli.”