De appartementen van Sigrid en Irma zijn ondertussen omgetoverd tot inspirerende ateliers! Diverse ‘Westenwinders’ hebben al een kijkje genomen, met de kunstenaars gesproken en zelfs samengewerkt.

Wanneer je het huis van Sigrid betreedt word je overstelpt door kleuren. Ze heeft van alle kanten plastic materiaal gekregen en ook zelf gevonden in de buurt. Het is verrassend wat ze hiervan maakt. Zoals ze zelf zegt: totaal verschillende objecten die niets met elkaar te maken hebben, samenbrengen op zo’n wijze dat ze echt bij elkaar gaan horen. Ze maakt heel verrassende foto’s van details van deze werken, waarin verwondering spreekt.

Irma heeft haar woning omgebouwd tot een handwerk- en naaiatelier. Ze maakt textielkunstwerken rondom het thema ’thuis’. Ook hier kun je je verwonderen, inspireren en dingen op een geheel nieuwe wijze zien en ervaren.

En niet te vergeten!
Dinsdagochtend staat Irma op de markt voor een gezellig praatje, en misschien ook om samen met marktbezoekers iets creatiefs te maken. Kom langs, laat je verrassen, en doe mee!
Woensdagmiddag is Irma weer te vinden in de kantine van Museum de Kantfabriek. Ze heeft zich hier geïnstalleerd met allerlei textiel, garen en meer om samen met jou aan een groot wandkleed te werken.

Uitnodiging
Aanstaande vrijdag, 12 juli, is het alweer de laatste dag voor Sigrid Neuwinger en Irma Frijlink in de Prinses Marijkestraat. Ze hebben dan 12 dagen hier gewoond, gewerkt en door de wijk gestruind. Samen met buurtbewoners beleefden (én beleven ze nog steeds) een geweldige tijd, vol creativiteit en inspiratie. De resultaten tot nu toe zijn fantastisch!

Iedereen is welkom voor de gezamenlijke eindpresentatie van Sigrid en Irma

  • donderdag 11 juli van 19.00-21.00 uur
  • vrijdag 12 juli, van 10.00 tot 14.00 uur op Pr. Marijkestraat 70.

Dus, kom langs en dompel je onder in de werelden van Sigrid en Irma!