Op zaterdag 31 augustus is het feest bij de vijver!

Die dag dobberen er 1000 vrolijk gekleurde eendjes door de Kabroeksebeek voor een heuse DUCK-RACE! Doe mee en koop in de voorafgaande weken zo’n eendje om kans te maken op mooie prijzen. Je kunt ze ook cadeau doen! Aan je buurmeisje of aan de krantenjongen, aan je collega’s of je vrienden. Een eendje kost maar € 1,00.

De finish van de DUCK-RACE is de brug bij de vijver. En daar, bij de vijver, is die middag live muziek van artiesten uit allerlei landen. En er is traditioneel eten uit allerlei culturen, gekookt door bewoners uit onze eigen wijken. Natuurlijk is er ook wat te drinken voor iedereen. Samen gaan we er een fantastisch feest van maken dat bol staat van verbinding. Verbinding tussen onze wijken. En verbinding tussen alle verschillende mensen en culturen in onze wijken.

Dit bijzondere evenement heet GESNATER ROND HET WATER en het is bedacht door een wijkbewoner. De Werkplaats Wonen – Samen wonen, onderdeel van het programma Westenwind, helpt om het mogelijk te maken, want dit past helemaal bij hun wens om door samenwerking meer verbinding te creëren voor de toekomst.

De wijken In de Riet, Mussenbuurt en Norbertuswijk werken met Westenwind al enige tijd samen om ons woonplezier te vergroten. Het programma omvat vijf ‘Werkplaatsen’ die elk aan een ander thema werken. Dit doen ze samen met Synthese. Westenwind wordt ondersteund door o.a. Wonen Limburg en de gemeente.

Te zijner tijd volgt er uiteraard meer informatie, maar noteer alvast in je agenda op 31 augustus: “GESNATER ROND HET WATER! Dat wil ik niet missen!

En denk je nu: “Oh, maar ik wil graag helpen bij het organiseren!”? Mail dan naar gesnater@westenwindhorst.nl en we nemen contact met je op!


Klik ook eens door naar de nieuwsberichten over dit bijzondere evenement:

13 april 2024:  Video en interview met Omroep Horst aan de Maas

1 mei 2024: Fietsen met westenwind – sponsoring tbv Gesnater rond het Water